Skip to main content

مسیر یادگرفتن انگلیسی از همینجا شروع می‌شه

زبانیاد با شیوه آموزش داستان‌محور و شبیه به بازی همراه ماست،  تا انگلیسی رو از هر سطحی که هستیم تا پیشرفته‌ترین سطح یاد بگیریم. درس‌های زبانیاد در قالب پادکست‌های داستانی ارائه می‌شن. مکالمه، گرامر، لغات و کوئیز، نقاط تمرکز این برنامه هستن. در این برنامه سعی شده با بازی‌سازی روند آموزش، این مسیر که برای برخی اززبان‌آموزان صعب‌العبور است را هموار کند تا در میانه این راه از ادامه یادگیری منصرف نشویم. زبانیاد یعنی یادگیری زبان انگلیسی در محیطی واقعی، کاربردی، متفاوت و جذاب.

 

زبانیاد از چه قسمت‌هایی تشکیل شده؟

زبانیاد در حال حاضر از بخش درس‌ها و بخش تعاملی Stories تشکیل شده. در بخش درس‌ها از سطح مبتدی تا پیش‌رفته قدم‌به‌قدم انگلیسی یاد می‌گیریم و بخش Stories، ما رو تو محیط قرار می‌ده تا به قول قدیمی‌ها، انگلیسی رو تو محیط، «راحت‌تر» یاد بگیریم.

بخش درس‌ها:

زبانیاد در بخش درس‌ها از 4 سطح تشکیل شده:

– سطح مبتدی یا Elementary

– سطح پیش‌متوسط یا Pre-Intermediate

– سطح متوسط یا Intermediate

– سطح ‌پیش‌رفته یا Upper-Intermediate

 

زبانیاد روی آموزش چه مهارت‌هایی تأکید داره؟

مکالمه، گرامر و لغت، مهارت‌هایی هستن که زبانیاد تلاش داره طی 80 «درس-داستان» تو قالب پادکست به ما آموزش بده. با گوش کردن به «مکالمه-داستان» انگلیسی شروع می‌کنیم، بعد گرامر فارسی-انگلیسی مربوط به اون مکالمه-داستان رو می‌شنویم و در نهایت لغات اون مکالمه-داستان رو با معنیشون می‌خونیم. اما آموزش، همین‌جا تموم نمی‌شه، بلکه آخرین تابلوی مسیر هر درس-داستان، تابلوی «Quiz» هست. حالا درس-داستان چیه؟ تو پاراگراف بعدی می‌خونیم:

 

بیشتر بخوانید:  یادگیری سریع زبان‌انگلیسی ممکنه؟

مهم‌ترین مزیت زبانیاد چیه؟

جواب این سوال ساده است: درس-داستان‌ها مهم‌ترین بخش آموزشی این اپ هستن. داستان از سطح پیش‌متوسط شروع می‌شه و به آشنایی دو دانشجوی آمریکایی Mel و Harryاختصاص داره. این دو نفر تو مسیر دوره لیسانس، از آغاز تا پایان، دوستان جدیدی پیدا می‌کنن و با آدم‌های جدیدی از ملیت‌های مختلف آشنا می‌شن، هم‌زمان با اون‌‌ها، ما هم تو هر درس-داستان با گرامر‌های جدید و لغات جدیدی آشنا می‌شیم.

 

انگلیسی رو تو محیط یاد بگیریم؟ چطوری؟

یکی از جذاب‌ترین قابلیت‌های زبانیاد، بخش تعاملی Stories هست. به کمک Stories، تو موقعیت‌های مختلف، تو یه کشور انگلیسی زبان قرار می‌گیریم و با تمام جملات کلیدی اون موقعیت آشنا می‌شیم. با انتخاب‌هامون به شخصیت‌های داستان کمک می‌‌کنیم که با بقیه ارتباط برقرار کنن و تو همین حین خودمون جملات پرکاربرد اون موقعیت رو یاد می‌گیریم. مثلا اگه کیفمون تو هواپیما جا موند، با چه جملاتی می‌تونیم منظورمون رو به مسئول پرواز بفهمونیم؟ با کمک این جمله‌های پرکاربرد، می‌تونیم با آمادگی ذهنی وارد هر موقعیت جدیدی تو یه کشور خارجی بشیم و خیالمون راحت باشه که ما قبلا تو زبانیاد این تجربه رو داشتیم.

 

از کجا بفهمیم از چه سطحی باید شروع کنیم؟

«آزمون تعیین سطح هوشمند» زبانیاد به شما کمک می‌کنه درست‌ترین نقطه شروع برای سفر پرهیجان یادگیری زبان‌انگلیسی رو پیدا کنید.

تعیین هدف روزانه

یکی از عمده مشکلات ما زبان‌آموزها، بی‌برنامگی برای یادگیریه. اگه نرم‌افزارهای آموزش زبان رو با کلاس‌های سنتی آموزش زبان مقایسه کنیم، شاید تنها مزیت کلاس فقط و فقط برنامه مشخص و مدون باشه. در حالی که تو اکثر نرم افزارهای آموزشی مشکل بی برنامگی بیداد می‌کنه. زبانیاد با آگاهی نسبت به این مشکل، راه حل «تعیین هدف روزانه» رو پیشنهاد کرده. با استفاده از این ویژگی می‌تونیم برای آموزش خودمون برنامه‌ریزی کنیم و با استفاده از «نمودار پیشرفت» از پیشرفت خودمون مطلع بشیم. کار با این ویژگی سادس. کافیه مشخص کنیم هر روز چند دقیقه می‌خوایم زبان یاد بگیریم. بعد برنامه بهمون میگه که امروز چقدر از زبانیاد یاد گرفتیم و چقدر مونده که به هدف امروزمون برسیم.

بیشتر بخوانید:  Make چه جور اصطلاحاتی می‌سازه؟

 

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply