یادگیری سریع زبان‌انگلیسی دغدغه همه زبان‌آموزهاست. چیزی که تو بچگی زیاد می‌شنیدیم، این بود که اگه تو محیط باشی راحت‌تر زبان یاد می‌گیری. اما این تصور از کجا میاد؟ اصلا آیا این تصور درسته؟ بیاید این باور به‌نسبت قدیمی رو باهم بررسی کنیم.

با حضور تو یه محیط جدید، چه چیزی وادارمون می‌کنه زودتر زبان‌انگلیسی رو یاد بگیریم؟ جوابش ساده‌است. چاره‌ای نداریم. برای بقا تو یه محیط نا آشنا اون هم با زبان بیگانه، ما چاره‌ای جز یادگرفتن زبان‌ اونجا نداریم. اما بیاید جزء به جزء بررسی کنیم که چه عواملی به سریع‌تر یاد گرفتن ما کمک می‌کنن؟

اول اینکه اگر بخوایم کارمون رو پیش ببریم، راهی جز انگلیسی صحبت کردن نداریم. حالا ممکنه ما شروع کننده صحبت باشیم یا اینکه کس دیگه‌ای سر صحبت رو با ما باز کنه. اینجاست که مهارت‌های شنیداری و گفتاری ما به چالش کشیده می‌شن. تو برخی موارد، تو زندگی روزمره تو محیطی با زبان بیگانه، ممکنه سر و کارمون به نامه نگاری یا خوندن یه سری نوشته‌ها بیفته. مثلا فرض کنید می‌خوایم یه نامه به رئیسمون بنویسیم، یا یه ایمیل از سمت رئیسمون اومده و باید بفهمیم منظورش چیه؟ اینجاست که مهارت‌های خوندن و نوشتن ما تقویت میشن.

یادگیری سریع زبان‌انگلیسی مستلزم اینه که روشی اصولی برای رسیدن به این هدف وجود داشته باشه. طبیعیه که آدمی که تو محیط و از سر اجبار زبان یاد میگیره به خیلی قواعد و اصول آگاه نیست. مثلا ممکنه تو یه مکالمه خیلی رسمی عبارتی رو به‌کار ببره که اصلا مناسب اون فصا نیست. پس درسته که سریع زبان یاد می‌گیریم اما خب معایبی هم داره که زبانیاد سعی کرده این معایب رو با آموزش طبق اصول، رفع کنه.

بیشتر بخوانید:  کاربردهای Gerund در انگلیسی

خب دیدیم که قدیمی‌ها حرف درستی می‌زدن که به نسبت امکانات اون زمانا، با قرار گرفتن تو محیط، زبان رو سریع‌تر یاد می‌گرفتیم. اما امروز که تکنولوژی پیش‌رفت کرده و ماهم تحلیل کردیم که این «بودن تو محیط» چجوری باعث تقویت زبانمون میشه، چرا راه‌های جدید رو امتحان نکنیم؟

یادگیری سریع زبان‌انگلیسی

یادگیری سریع زبان‌انگلیسی با کمک Stories

بخش Stories نرم‌افزار آموزش زبان انگلیسی «زبانیاد» به ما کمک می‌کنه بدون اینکه از جامون تکون بخوریم، «تو محیط» باشیم. حالا سوال اینه که چجوری؟ پس با ادامه متن همراه باشید.

تو این بخش باز هم با کاراکترامون همراه هستیم اما با یک تفاوت عمده. خود شما هم بخشی از داستان هستید. بله کاراکتر «You» داخل همه داستان‌ها هست و کنترل کامل این کاراکتر به عهده شماست.

در این بخش از آموزش زبان‌انگلیسی به موقعیت‌های مختلفی سر می‌زنیم. هر Story رو به چشم موقعیت‌های مشابه نگاه کنید. برای مثال در Transportation، شما از انواع و اقسام وسایل نقلیه استفاده می‌کنید تا به مقصدهای مختلف برسید. هواپیما، اتوبوس، تاکسی و …

در استوری Shopping، از داروخانه، سوپرمارکت و یا حتی لباس فروشی خرید می‌کنید و با عبارت‌های پرکاربرد این موقعیت‌ها آشنا می‌شید.

در Stories شما اکثر مهارت‌های مورد نیاز برای برقراری ارتباط به زبان انگلیسی رو می‌سنجید. شما باید هم خوب گوش بدید، هم خوب بنویسید و هم خوب بخونید. به این ترتیب شما می‌تونید تجربه‌ای مشابه واقعیت، از بازدید این مکان‌ها داشته باشید. یادمون نره که یادگیری سریع زبان‌انگلیسی معنیش این نیست که یه سری جمله و کلمه رو حفظ کنیم و سرسری از کنارشون رد بشیم.

بیشتر بخوانید:  اصطالاحات کسب و کار در انگلیسی

 

حضور کاراکترها در Stories به چه ترتیب است؟

بسته به موضوع هر موقعیت، کاراکترهایی از داستان‌های زبانیاد شما رو همراهی خواهند کرد. برای مثال، برای استفاده از وسایل حمل و نقل، راسکولینکف همراه شما خواهد بود، برای بازدید از موزه و گالری و سینما و تئاتر، Harry همراه شما خواهد بود.

اما این پایان ماجرا نیست…

یه حساب کتاب سرانگشتی بهمون میگه که تعداد موقعیت‌هایی که مناسب برای این شکل از آموزش باشن، خیلی زیاده. برای همین هم زبانیاد خودش رو محدود نکرده و تصمیم داره هر چند روز یکبار، یه اپیزود جدید به Stories اضافه کنه. پس با زبانیاد همراه باشید تا یادگیری سریع زبان‌انگلیسی رو در عمل هم تجربه کنید.

2

دیدگاه خود را بنویسید